Kreative muligheder ind i rummet og rummet ind i kreative muligheder

 

Respace Furniture er et møbelkoncept med en vision om, at forvandle rum til brugerdrevne, inspirerende miljøer med formålet at skabe de bedst tænkelige rammer for en given situation.

Vi ønsker at hjælpe mennesker, som ønsker et mere inspirerende, fleksibelt og mobilt rum ved at tænke kreative muligheder ind i rummet og rummet ind i kreative muligheder.

Forskning viser, at miljøet i rum er sammenhængende med og har stor betydning for menneskers evne til at opnå bedre resultater

Vi opnår optimal produktivitet, hvis vi arbejder maks 90 minutter ad gangen og holder vi bare 3 minutters pause, opnåes en 33% reduktion af stresshormoner.

Deling af viden sparer tid i forløbet, øger produktivitet og effektivitet, skaber hurtigere og forbedrede resultater og øger trivslen på arbejdspladsen.

Forskning viser, at bevægelse og stående møder øger din effektivitet.

Fokus, fordybelse og pauser er vigtigt i en travl hverdag. Ikke bare fordi det er rart, men fordi det rent faktisk gør os mennesker både klogere og mere effektive.

Procesoptimering skaber ikke bare et bedre overblik, men også en struktureret og kvalificeret tilgang til at nå dine mål.

Virksomheder med en åben og effektiv tilgang til videndeling, tanker og idéer vokser tre gange hurtigere end andre virksomheder.

Teamet

I Respace Furniture er vi to meget ambitiøse designere, som arbejder målrettet for at nå vores mål.

Som team er vi meget idérige, nytænkende  og udadvendte, men også disciplinerede, konkrete og strukturerede. Med disse forskellige kompetencer supplerer vi hinanden rigtig godt, hvilket danner rammen for vores ambitiøse, målbevidste team.

Partner

Martin Briand Nielsen

martin@respacefurniture.dk
+45 28 30 89 61

Partner

Christine Kastberg

Respace Furniture IVS

Langenæs Allé 53
8000 Aarhus C

Telefon +45 28 30 89 61
CVR 40322914

Kontakt os uforpligtende i dag