Fordybelse.

Proces.

Videndeling.

 

Respace Furniture

Respace møblet udfordrer den tilgang vi har til rum i dag

I dag, er mange af de rum, vi opholder os i statiske, og indbyder hverken til fleksibilitet eller kreativitet. I en moderne verden, hvor alt er under forandring og hvor vi, som mennesker, er under konstant udvikling, er der behov for nye tilgange til rum.

Vores behov ændres, hvorfor gør vores møbler ikke?

Respace møblet er mobilt og designet, som en vinkel med tre sider og tre kerneelementer – fordybelse, proces og videndeling.

Ovalt siddeområde

Respace møblet er designet med et ovalt siddeområde med plads til fem personer, hvor der er fokuseret på, at skabe en følelse af nærvær, fokus og fordybelse.

Procestavle

På den ene bagside af Respace møblet, er der et whiteboard, hvilket giver brugerne mulighed for at arbejde i processer, idégenerere, skabe overblik, skrive, tegne, ophænge post-its, materiale med magneter og meget mere.

Reol og aflåselige skuffer

På hjørnet er der designet en reol med tre hylder til opbevaring af diverse litteratur og andre materialer. Derudover, er der på begge bagsider to aflåselige skuffer til opbevaring.

Bulletin board

På den anden bagside af Respace møblet, er der et bulletinboard, som ligeledes indbyder til proces-arbejde, men samtidigt er tiltænkt videndeling. Bulletinboardet indbyder til at dele viden og anden relevant information med eksempelvis plakater.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Respace møblet har hjul, så du hurtigt kan omstrukturere rummet efter formål

Respace møblet er designet med hjul m. bremser, hvilket giver dig mulighed for nemt og enkelt, at skabe rum i rum. Ved hjælp af møblets mobilitet kan du let ændre rummets struktur og dermed omdanne rummet alt efter formål. Både til klassiske rammer, åbne debatter, alenetid, processer, workshops, teamwork og meget mere.

Se herunder de fire scenarier i samme rum.

Rum i rum

Med denne opstilling skaber Respace møblet rum i rum, hvilket er oplagt til blandt andet gruppearbejde og teamwork.

Klassisk opstilling

Her ses den klassiske opstilling med hesteskoen, hvor der er mulighed for at trække sig tilbage og fokusere.

Åbent debatforum

Ved at trække Respace møblet til side skabes det åbne debatforum. En oplagt opstilling til en god dialog, netværksmøde m.m.

Forelæsning og workshop

Med denne opsætning skabes det rette rum til at modtage viden, hvorefter der er mulighed for at arbejde i processer, workshops m.m. bagerst i rummet.

“Forskning viser, at miljøet i rum er sammenhængende med og har stor betydning for menneskers evne til at opnå bedre resultater”

“Procesoptimering skaber ikke bare et bedre overblik, men også en struktureret og kvalificeret tilgang til at nå dine mål”

Interesseret i køb, samarbejde eller andet?

 

Kontakt os til en

uforpligtende snak

Træ

Respace møblet er fremstillet i træ.

Træ er et organisk materiale, som sikrer et godt indeklima. Vi anvender udelukkende træ fra bæredygtige skovdrifter, hvilket betyder, at der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Ligeledes er det en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet.

Uld

Respace møblets sæder består af 90% uld og 10% nylon.

Uld er en naturlig fiber og vedvarende kilde, og kombinationen mellem uld og nylon giver et utrolig slidstærkt resultat. Vi anvender uld, der kommer fra Norge, New Zealand og Australien. For at sikre en høj kvalitet og et bæredygtigt design, er alt det tekstil vi benytter EU miljømærket.

Kork

Respace møblets bulletin board er fremstillet af naturlige og fornybare råvarer. Bulletin boardet består af en kombination af oxideret linolie, harpiks og fintmalet kork. Tilsammen skaber det et fleksibelt, elastisk og utroligt holdbart produkt.

Den fleksibilitet Respace møblet viser, tiltaler mig utroligt meget. Det her er inviterende, inkluderende og fleksibelt.

Møblet virker til at være rigtig godt til at skabe rum i rum og jeg kan sagtens se et par steder i vores virksomhed, hvor det kunne skabe værdi.

Jeg ser Respace møblet, som et værktøj til at få processen til at glide lettere og dermed skabe mere effektivitet hos de studerende.

Det som er helt fantastisk ved det her møbel, er at det har flere funktioner. Det ene øjeblik, kan du arbejde i processen, hvor du i det andet, kan fordybe dig alene og med andre.

Respace Furniture IVS

Langenæs Allé 53
8000 Aarhus C

Telefon +45 28 30 89 61
CVR 40322914

Kontakt os uforpligtende i dag